CMT-DX400A MANUAL PDF

22 3GB How to use this manual • This manual mainly explains operations using the remote, but the same operations can also be performed using the buttons on . Buy Sony CMT-DXA Micro Hi-Fi System only for Rs. from Only Genuine Products. 30 Day Replacement Guarantee. Free Shipping. Cash On. Cmt-dx Manual English. Sony CMT-DX Manual Online: Playing From Usb Device. You can Also See for CMT-. DX Instruction Stereo System Sony.

Author: Mular Voodooll
Country: Slovenia
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 17 April 2013
Pages: 196
PDF File Size: 6.59 Mb
ePub File Size: 9.51 Mb
ISBN: 593-8-17177-838-7
Downloads: 78389
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Digor

Home Brands Categories Search. If you are looking for the instruction manual: On this page you can download it for free. For details about manual, see the info below.

The file is available in a few seconds as the connection speed of your internet.

SOLVED: Sony CMT-DXA on display shows only “HELLO” – Fixya

We believe that our webpage help you and we will be glad if you visit us in the future. PDF Click to preview. Is this manual helpful? Please click us here: Pentru a reduce riscul producerii unui incendiu i pentru a preveni electrocutarea nu expunei aparatul la umezeal sau ploaie. Pentru a reduce riscul producerii unui incendiu, nu nanual fanta de ventilaie a aparatului cu ziare, fee de mas, draperii, etc. Deoarece fia principal este folosit pentru a deconecta unitatea de la reea, conectai unitatea la o priz de c.

Dac sesizai o funcionare anormal la aparat, deconectai imediat fia principal din priza de c. Nu expunei bateriile sau aparatul cu bateriile instalate, la cldur excesiv precum soare direct, foc sau altele asemenea. Produsul respectiv trebuie dus i depus la punctele de colectare pentru reciclarea echipamentelor electrice i electronice.

Prin reciclarea materialelor ajutai la conservarea resurselor naturale.

Pentru detalii suplimentare referitoare la reciclarea acestor produse, contactai autoritile locale, serviciul local de evacuare a deeurilor menajere sau adresai-vmagazinului de la care ai achiziionat produsul. Accesorii la care se aplic cele de mai sus: Reciclarea materialelor contribuie la conservarea resurselor naturale. Descrierea din acest manual poate fi diferit de OSD afiare pe ecran datorit restriciilor display-ului.

Alte tipuri de discuri nu pot fi redate. DVD-urile etichetate pot fi, de asemenea, redate pe acest sistem. Unele DVD-uri nu au inscripionat un cod de regiune, chiar dac redarea acestora este interzis prin restricii zonale. Nu utilizai aceste discuri. Un disc pe care a rmas adezivul, celofanul sau eticheta de la ambalaj.

  LUIGI PIRANDELLO EL DIFUNTO MATIAS PASCAL PDF

Discuri muzicale codificate cu tehnologii de protecie a drepturilor de autor Acest produs este destinat redrii discurilor conforme standardului Compact Disc CD. Trebuie s inei cont de faptul c unele dintre aceste discuri nu sunt conforme cu standardul CD i nu pot fi redate de acest aparat.

Totui, deoarece faa cu materialul audio nu este conform cu standardul CD Compact Discredarea acestui produs nu este garantat. Utilizarea acestei tehnologii de protecie a drepturilor de autor trebuie autorizat de Macrovision i este destinat uzului personal sau limitat, dac nu este specificat altfel de Macrovision.

Ingineria invers sau dezasamblarea este interzis. Produs sub licena Dolby Laboratories. Dolby i simbolul dublu-D sunt mrci comerciale ale Dolby Laboratories. DivX permite celor liceniai s utilizeze marca DivX. Acesta este un dispozitiv DivX certificat care red video DivX. Cu acest cod mergei la vod. Extindei antena fir FM Orizontal Not inei antena departe de cablurile difuzorului.

Note Conectai numai un set de difuzoare.

Selectai una din conexiunile urmtoare. Note Controlul redrii este posibil numai pe player-ul portabil. Nu instalai televizorul pe acest sistem. Conectai cablul de alimentare la o priz de perete. Apsai pentru a porni sistemul.

Sony CMT-DX400A Operating Instructions

Setarea de fabric este pe PAL. Apsai de dou ori pentru a opri redarea. Note Dup schimbarea sistemului color, aa cum este descris mai sus, pe ecranul televizorului poate apare o dereglare pentru scurt timp.

Dac imaginea este distorsionat, putei executa urmtoarele operaii pentru a recupera setrile implicite de fabric ale sistemului color: Selectarea limbii Putei seta limba de afiare pe ecran. Apsai pentru a opri redarea. Not Dac nu utilizai telecomanda o perioad mai lung de timp, scoatei bateriile pentru a evita deteriorarea acesteia datorit scurgerii bateriilor sau coroziunii.

Apare meniul de setare. Dac redarea nu pornete automat, apsai. Not Nu utilizai discuri care au pe ele manua, sigilii sau past.

Pentru redarea unui DVD de dou ori. Pentru a reveni la viteza normal, apsai La anumite discuri vitezele difer. Aceste seciuni sunt denumite ,titluri”.

Meniul discului apare pe ecranul televizorului. Coninutul meniului difer de la disc la disc. Note Este posibil ca funcia Resume Play reluarea redrii s nu funcioneze la anumite discuri.

Note Urmtoarele discuri au nevoie de mai mult timp pentru a porni redarea. Redarea pornete, iar meniul PBC apare pe ecranul televizorului.

  BRAUDEL THE WHEELS OF COMMERCE PDF

SONY CMT-DX HiFi system download user guide for free – 7DD9 |

Selectai i apsai sau pentru a reveni la folderul iniial. Apsai Apsai pentru a relua redarea. La unele fiiere DivX, sunetul nu se potrivete cu imaginea. Sistemul poate reda urmtoarele fiiere. Redarea acestor date poate manuzl un zgomot puternic, care poate deteriora sistemul de difuzoare.

Sistemul nu poate reda unele fiiere DivX care sunt mai lungi de 3 ore. Repet toate titlurile de pe disc.

Repet toate piesele de pe disc. Red un disc amestecat. Deoarece la titluri, capitole i piese li se atribuie numere unice pe disc, putei selecta elementul dorit prin introducerea numrului corespondent.

Redarea pornete de la piesa selectat. Deoarece la titluri i piese li se atribuie numere unice pe disc, putei selecta elementul dorit prin introducerea numrului corespondent. Meniul cmt-dx400x control apare pe ecranul televizorului.

La redarea unui DVD. La redarea unui VCD. Sunetul stereo al piesei audio 1. Sunetul stereo al piesei audio 2.

Formatul este afiat pe ecranul televizorului. Sunetul canalului drept mono. Exist un cronometru de 20 seconds pe display-ul panoului frontal. Pentru a verifica timpul rmas Dac inei apsat SLEEP timp de 3 secunde, putei s vizualizai timpul rmas pe panoul frontal. Schimbarea limbii – Limba 1 Apsai de dou ori pentru a vmt-dx400a Resume Play.

Cmt-d4x00a limba din lista afiat. Se selecteaz limba din lista afiat. De exemplu selectai piesa [2]. Apsai pentru a selecta [Start] pentru a reda programul. Menu meniul de setare. Pentru detalii se va vedea “Selectarea unei limbi” pagina 9. Utilizarea meniului de setare — Meniu de setare Putei realiza diferite reglaje la elemente precum imaginea sau sunetul.

Apare Setup Menu meniu de setare. Pe ecranul televizorului apare Program Menu meniu de programare. Pornii modul de scanare progresiv. Oprii modul de scanare progresiv. Dac televizorul dumneavoastr utilizeaz un sistem dual, mmanual “Multi.

Screen Saver protecie ecran este anulat. Last Memory memoria ultimului disc redat [On]: Reia redarea ultimului disc dac a fost oprit cu [Off]: Audio Selectai limba audio preferat pentru DVD-uri cu multiple coloane sonore.

Disc Manjal meniu disc Manuap schimba limba pentru meniul discului.