GEWELDLOOS COMMUNICEREN PDF

De herinneringskaartjes van Ai-opener helpen bij het oefenen met het model van Geweldloze Communicatie. Download de herinneringskaartjes gratis. Geweldloos Communiceren. Public. · Hosted by Antroposofie Magazine and Vreedehuis. Interested. clock. Wednesday, September 19, at PM – 5:

Author: Dailrajas Moogulmaran
Country: Cameroon
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 3 February 2004
Pages: 114
PDF File Size: 14.96 Mb
ePub File Size: 2.8 Mb
ISBN: 467-8-49247-583-6
Downloads: 15654
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigakus

Ben jij op zoek naar nieuwe communicatie skills om beter voor jezelf te zorgen? Wil je een conflict oplossen maar je weet niet hoe? Hoe je dat kunt doen leer je bij de cursussen die Drive to Life organiseert. In 4 stappen zorg je voor helderheid en verbinding met jezelf en de ander.

Het duurzame communicatie-model van Geweldloze Communicatie zoals ontwikkeld door Marshall B. Rosenberg gewelfloos ons uitgangspunt.

Geweldloos Communiceren

Wil jij ook ontdekken hoe je communicdren relaties verdiept, verheldert en verandert? Voor allerlei situaties, van ongemak naar gemak, van blokkade naar flow, van ruzie naar wederzijds begrip. Van verwijdering naar verbinding! Of wil je liever zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat? Drive to Life biedt jou de mogelijkheid om online de cursus Geweldloze Communicatie te volgen. Online geven wij jou alle informatie en inspiratie.

En dat 3 maanden lang. We gaan samen aan de slag in een wekelijkse online en live meeting. Daarnaast kun je gebruik maken van alle downloads die Drive to Life beschikbaar stelt! Ben jij benieuwd wat Drive to Life jou te bieden heeft? Deze Gratis Training is bedoeld om je een beeld te geven van wat Drive to Life te bieden heeft en hoe we kunnen samenwerken. Hi, ik ben Renske geboren in Gemert, Veel natuur comminiceren water.

  ENCYCLOPEDIA OF NANOTECHNOLOGY BY HARI SINGH NALWA PDF

De afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in Giraf-coaching en training op basis van Geweldloze Communicatie. In deze communicatie-stroom staat de giraf symbool voor de taal van compassie, empathie en vrede.

Ik heb er echt wat aan en het is commmuniceren om een conflict met boosheid en frustratie om te kunnen buigen en in verbinding te komen. Communieren is een schijnbaar eenvoudige methode die niet alleen voordeel voor jezelf als individu biedt, maar voor iedereen met wie je in contact bent.

Geweldloos communiceren by Renes Eikelboom on Prezi

Ik vind het daarom zowel praktisch als inspirerend om hier meer over te leren ocmmuniceren het toe te passen in het dagelijks leven. Ik heb Renske ervaren als een warme persoonlijkheid met humor die vanuit een oprechte liefde voor haar vak werkt. Ze weet dit als vanzelfsprekend op de groep over te brengen. Ik voelde me veilig en gehoord in de oefengroep waarin ik met haar heb mogen werken. Zelfs met alle tips en adviezen gewsldloos ik van mijn vrienden kreeg kan ik nu pas uit de voeten met zoveel waardevolle oefeningen in zelfempathie.

  HUMAN EXCEPTIONALITY HARDMAN PDF

Zo wist ik niet dat ik mezelf eigenlijk niet echt kende. Ik begrijp ook mijn vriendin veel beter en ik voel me ook veel creatiever in mijn werk. Wat ik heel bijzonder vind is dat ik sinds ik vorig jaar bij jou training volgde, nog geen depressieve gevoelens heb gehad.

Ik wil nog wel meer oefenen! Facebook Linkedin Instagram Youtube. Schrijf je vandaag nog in! Klik hier om je in te schrijven voor de Online GC-training.

Bestel hier het jouw Ebook! Alleen of met een groep gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen zoals: Wat is Geweldloos Communiceren? Hoe luister ik zonder te oordelen? Hoe kan empathie conflicten voorkomen of oplossen?

De giraf en de jakhals in ons: over geweldloos communiceren by Justine Mol

Schrijf je dan nu in! Je ontvangt dan de eerstvolgende datum en tijd voor de training webinar Easy Empathie. Schrijf je hier in voor de Gratis Training.

Ja, dat wil ik! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.